Retningslinjer for personvern

Vi respekterer personvernet til nettstedets besøkende, og ønsker derfor å informere om hvordan vi bruker persondata. Under følger retningslinjer for personvern for brukere av nettstedet www.photels.no

Vi har som mål å behandle personopplysninger med respekt og forsiktighet. For å kunne forbedre nettsiden og vite hvordan nettsiden brukes, hentes det inn informasjon ved hjelp av informasjonskapsler.

Informasjonskapsler/cookies

Vi bruker betegnelsen ”informasjonskapsler” om informasjonskapsler og andre liknende teknologier som omfattes av EU-direktivet om personvern i elektronisk kommunikasjon.

Informasjonskapsler eller cookies, er en standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. En informasjonskapsel legges i din nettlesers internminne, for at vi skal kunne lære mer om måten du bruker innholdet vårt på, og for på sikt å kunne bruke denne kunnskapen for å tilby deg en bedre opplevelse når du besøker nettstedet. Dette er loggfiler som lagres på våre servere eller hos tredjepart, som f.eks. IP-adresser, nettlesere, operativsystemer, bruk/navigasjon etc.

Nyere nettlesere som Chrome, Opera, Internet Explorer, Firefox, Safari er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk. Du må derfor aktivt velge å ikke akseptere informasjonskapsler i innstillingene til din nettleser. Merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke vil fungere optimalt.

Vår nettside benytter informasjonskapsler, og ved å bruke www.photels.no samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.

Informasjonskapsler som brukes på våre nettsider:

Google Analytics

Samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden. Vi benytter denne informasjonen for å lage rapporter og videre for å forbedre nettsiden. Informasjonskapslene samler kun informasjon som er anonym, derav antall besøkende på nettsiden, hvor besøkende kommer fra og hvilke sider de besøker.

P-Hotels ønsker til enhver tid å følge gjeldende regelverk for personvern. Om du har ytterligere spørsmål om hvilken informasjon som lagres eller våre retningslinjer for personvern – ta kontakt:

P-Hotels Brattøra

Fosenkaia 7

7010 Trondheim

Telefon: +47 80 04 68 35
E-post: brattora@p-hotels.no

P-Hotels Trondheim

Nordregt 24

7010 Trondheim

Telefon: +47 73 80 23 50
E-post: trondheim@p-hotels.no

P-Hotels Oslo

Grensen 19

0159 Oslo

Telefon: +47 23 31 80 00
E-post: oslo@p-hotels.no

P-Hotels Bergen

Vestre Torggt. 9

5015 Bergen

Telefon: +47 55 21 00 00
E-post: bergen@p-hotels.no

Gå til forsiden